
Utbildningen till bagare/konditor ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom bageri/konditori. Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum med undervisning, studiebesök, gästföreläsare och projektarbete. En viktig del av utbildningen är praktik på arbetsplats. Efter utbildningen finns goda möjligheter på arbetsmarknaden tack vare vårt nära samarbete med företag i branschen.
-
Studieort:
-
Längd: 56 veckor
-
Start:
Utbildningen till bagare/konditor ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom bageri/konditori. Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum med undervisning, studiebesök, gästföreläsare och projektarbete.
En viktig del av utbildningen är praktik på arbetsplats. Efter utbildningen finns goda möjligheter på arbetsmarknaden tack vare vårt nära samarbete med företag i branschen.
Nyköpings Strand Utbildningscentrum har en egen butik där elevernas bakverk och matbröd sälj samt där kunder kan ta en fika.
Utbildningens upplägg
56 veckor heltid.
Kurser
- Bageri 1
- Bageri 2
- Bageri 3
- Konditori 1
- Konditori 2
- Konditori 3
- Choklad och konfektyr
- Service & bemötande
- Hygien
- Komvuxarbete
Behörighet
Kunskaper motsvarande grundskolan i Svenska eller Svenska som andraspråk.
Ansökan och utbildningsstart
Ansökan är stängd. Utbildningen startar 10 oktober 2022.
Om du har frågor kring utbildningen eller vill lämna en intresseanmälan kan du kontakta daniel.andersson@nsutbildning.se
Utbildningsanordnare
Utbildnigen anordnas via Campus Nyköping
Vill du ansöka till utbildningen?
Hur du ansöker beror på var du bor. Ange var du bor nedan.



