Kombo vårdbiträde

Kombo vårdbiträde är en utbildning där du lär dig svenska och vårdyrket. I utbildningen ingår praktik som ökar dina chanser att få ett jobb.

  • ikon studieort
    Studieort:
  • ikon studietakt
    Studietakt: 100%
  • ikon start för kurs
    Start: Augusti 2024

Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av att kombinera dina studier i grundläggande/gymnasial svenska som andraspråk samtidigt som du utbildar dig till vårdbiträde.

Du får läsa alla vårdkurser som ingår i grundpaketet samtidigt som du utvecklar dina språkkunskaper. När du är färdig med din utbildning kan du välja att börja arbeta eller studera vidare till undersköterska.

Praktik

APL (arbetsplatsförlagt lärande) ingår i utbildningen. Praktikplatsen söker du själv. Under den tiden får du möjlighet att se hur det är att jobba inom vården.

Studieupplägg

Upplägget är flexibelt och anpassas efter dina förutsättningar och individuella behov. Du kommer ha både lärarledda lektioner och använda NTI skolans lärplattform där kurserna med studiematerial och olika uppgifter finns. Du läser på heltid.

Start

Vi planerar att starta utbildningen under augusti månad 2023.

Ansökan

Låter denna utbildning intressant? Då ska du anmäla ditt intresse så snart som möjligt till rektorn på din skola, eller till rektorn på Utbildningscentrum i Gnesta kommun.

Vill du ansöka till utbildningen?

Hur du ansöker beror på var du bor. Ange var du bor nedan.

Region Sörmland
Oxelösund Kommun
Nyköping Kommun
Strängnäs Kommun
Viadidakt
Eskilstuna Kommun
Flen Kommun
Trosa Kommun
Gnesta Kommun