Utbildningen till bagare/konditor ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom bageri/konditori. Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum med undervisning, studiebesök, gästföreläsare och projektarbete. En viktig del av utbildningen är praktik på arbetsplats. Efter utbildningen finns goda möjligheter på arbetsmarknaden tack vare vårt nära samarbete med företag i branschen.
-
Studieort:
-
Längd: 56 veckor
-
Start: December 2024
Utbildningen till bagare/konditor ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom bageri/konditori. Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum med undervisning, studiebesök, gästföreläsare och projektarbete.
En viktig del av utbildningen är praktik på arbetsplats. Efter utbildningen finns goda möjligheter på arbetsmarknaden tack vare vårt nära samarbete med företag i branschen.
Nyköpings Strand Utbildningscentrum har en egen butik där elevernas bakverk och matbröd sälj samt där kunder kan ta en fika.
Utbildningens upplägg
56 veckor heltid.
Kurser
- Bageri 1
- Bageri 2
- Bageri 3
- Konditori 1
- Konditori 2
- Konditori 3
- Choklad och konfektyr
- Service & bemötande
- Hygien
- Komvuxarbete
Behörighet
Kunskaper motsvarande grundskolan i Svenska eller Svenska som andraspråk.
Ansökan och utbildningsstart
Nästa utbildningsstart: 30 oktober
Ansökan öppen till: 17 september
Om du har frågor kring utbildningen kan du kontakta daniel.andersson@nsutbildning.se
Utbildningsanordnare
Utbildnigen anordnas via Campus Nyköping
Är du intresserad av utbildningen?
Här kan du göra en intressaanmälan till utbildning som inte är öppen för ansökan just nu.