Utbildningen till kock/matlagare ger dig grundkunskaperna för att efter avslutad utbildning kunna arbeta inom kök på á la carterestaurang, lunchrestaurang, storkök och offentlig måltid.
-
Studieort:
-
Längd: 55 veckor
-
Studietakt: 100%
Du får lära dig moderna och traditionella matlagningstekniker som täcker de behov som finns i ett modernt restaurangkök. Grundläggande kunskaper inom hygien, livsmedelskunskap och service byggs på med matlagningskunskaper. Du får också lära dig grunderna i servering, samt service och bemötande som är yrkets kärna.
Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum. Där sker den praktiska och teoretiska undervisningen men till största del kommer utbildningen att vara praktisk.
Förkunskaper
Kunskaper motsvarande grundskolan i Svenska eller Svenska som andraspråk.
Ansökan och utbildningsstart
Ansökan stänger: 11 februariNästa utbildningsstart: 18 mars
Utbildningsanordnare
NSU - Nyköping Strand Utbildningscentrum via Campus Nyköping
Du som bor i en annan kommun än Nyköping och Trosa behöver komma in med ett godkännande från din hemkommun att du får läsa hos oss på Campus Nyköping. Detta behöver vi ha senast sista ansökningsdag.
Är du intresserad av utbildningen?
Här kan du göra en intressaanmälan till utbildning som inte är öppen för ansökan just nu.
För mer information om utbildningen och hur du ansöker, besök Campus Nyköpings hemsida.
Campus Nyköpings hemsida